25 març 2017

AJUDES PLAN RENHATA 2017

plan_renhata

El Consell va publicar el passat dia 15-03-17 la convocatòria d'una ajuda que subvenciona fins el 35% dels treballs rel·lacionats,  en  banys,  cuines i accesibilitat, fins un màxim de 4.200€ . El termini de presentació es de dos mesos des de la publicació, el Plan incluis també ajudes per a substituïr calderes i finestres.

Per a poder accedir a les ajudes, l'únic requisit és que la vivenda tinga més de 20 anys (l'orde assenyala construccions abans de 1996) i que el pressupost de l'obra siga d'entre 2.000 i 12.000 euros. Encara que el pressupost reial dels treballs pot ser major. Per a les obres d'accesibilitat no es contempla cap criteri respecte a l'any de construcció de la vivenda.

Les ajudes les poden demanar els propietaris, inquilins i usufructuaris, i la tramiten els instal·ladors. No es contempla cap criteri de renda. Ademés, el procedimient de concessió d'estas subvencions serà el de "concurrència competitiva", es a dir, que els projectes seran avaluats al mateix temps i baix els mateixos criteris per a garantir les mateixes oportunitats.

En el següent enllaç disposen de tota la informació necessària al respecte: 

http://renhata.es/es/ciudadania/ayudas-renhata-cocinas-banyos-i-accesibilidad