Obres Pla de Barris 2014 - 2


CASC ANTIC - POBLE NOU 

PLÀNOLS D'ACTUACIONS

 

28 de gener de 2015

 

Amb la finalització de les obres en els barris de Casc Antic i Poble Nou, acaba la primera etapa del Pla de Barris 2014.

Les obres principals en estos barris, totes elles de rebaixos de voreres en passos de vianants han sigut les de carrer Sant Nicolau i Carrer estació encreuament amb carrer Cervantes; carrer Toledo i carrer Mare de Déu de la Soledad; carrer Policia Local, carrer Sant Urbà, carrer Hernán Cortés i carrer La Plana.

D'altra banda, en Casc Antic, s'han escomés les millores de les places Mestre Giner i Sant Roc, amb la repavimentació del paviment, renovació del mobiliari urbà, renovació de jocs infantils i reforç de la jardineria. Per un altre costat s'han realitzat treballs de reparació, neteja i pintura en la Plaça Dominical.

La inversió total del Pla de Barris 2014 ha superat els 600.000 €.

 

23 de desembre de 2014

Esta setmana finalitzen les obres de rebaixos de voreres en l'encreuament del carrer St. Doménech amb carrer Baviera. Al mateix temps finalitzen els treballs de millora en la Plaça Sant Roc, que han consistit en demolició de jardineres, repavimentació de voreres, renovació de jocs infantils i mobiliari urbà, i reposició d'arbratge. Per un altre costat s'intensifiquen els treballs de millora en la Plaça Mestre Giner, que són del mateix tipus que els de la Plaça Sant Roc. 

En el període vacacional del nadal s'aprofitarà per a executar rebaixos de voreres als voltants del Col·legi Monte-Sión i del Col·legi Sant Josep i Sta. Ana


1 de desembre de 2014

Amb les obres de l'accés a l'estació han finalitzat les actuacions en el Carrer Sant Nicolau i el Carrer Estació. En breu s'iniciaran els rebaixos de les voreres en l'encreuament del Carrer Baviera amb el Carrer St. Doménech.

D'altra banda s'han iniciat ja les obres en el Carrer de la Policia Local, que consistixen en el rebaix de les voreres del pas de vianants existent i en la prolongació i ampliació de voreres en una altra part de la plaça.


27 de novembre de 2014

S'han finalitzat ja les actuacions en matèria d'accessibilitat en els encreuaments del carrer Sant Nicolau amb el carrer Picassent i amb el carrer Sant Joaquim. També s'ha executat un rebaix en l'encreuament del carrer Arxipreste Navarro Nogueroles amb elcarrer Estació.

En l'actualitat s'està executant el rebaix i ampliació de voreres en l'encreuament del carrer Estació amb el carrer Cervantes. I a continuació s'escometrà l'encreuament del carrer St. Domingo amb el carrer Baviera.